måndag, juli 30, 2007

Hahahahahahahaha...

Alltså, så roligt är det inte men jag garvar som en idiot ändå...

lördag, juli 28, 2007

Le Sport

Jag hakade aldrig riktigt på den här hypen med svensk elektronisk pop eller vad man nu ska kalla det som blommade upp ett tag med band som Cat5, Le Sport, The Embassy och Tough Allience. Men det är ju faktiskt riktigt bra och nu senast har jag fastnat lite för Le Sport. Här är några av mina favvolåtar med dom.

wow!

Via degrell hittade jag nyligen inte bara en av dom bästa musikvideor jag sett på jag vet inte hur länge utan det är nog en av dom bästa kortfilmer jag sett på nästan lika länge. Jag vet inte vad det är som fångar mig så men jag tycker den är så vacker och så udda och så magisk. Jag är helt hänförd. Helt fantastiskt. Se själva:

UPDATE: Men vad fan, Dailymotion har någon ny grej som automatiskt identifierar ljud som är copyright skyddat. Gud vad störigt. Aja, dom kan ju tro att jag inte kan göra någonting åt det! Men har inte videoredigering och så här på laptoppen så ni får se den här istället: kanyewest.com

UPDATE2: Men på google video gick det bra!

tisdag, juli 24, 2007

Flyttad!

Då var man inflyttad i sin nya lägenhet. Här är det inte särskilt mysigt just nu då hela mitt möblemang består av en stol och en luftmaddrass. Men det ska det bli ändring på snart. Funderar på att koppla ihop min stationära dator och lägga upp lite bilder, men orkar inte.
Äh, orkar inte skriva mer nu, skriver mer sen när jag gjort något mer...

lördag, juli 21, 2007

Favvolåt just nu...

Jag tycker den är fin på så många sätt. Rilo Kiley är förövrigt ett väldigt bra band som jag nyss upptäckt, tack för det last.fm!

fredag, juli 20, 2007

ooohhh, det här hade jag missat...

Jag hade helt missat vad Wes Andersson nästa projekt handlade om men tack vara Degrell så vet jag att det är The Darjeeling Limited. Spännande poster också!

tisdag, juli 17, 2007

fredag, juli 13, 2007

tisdag, juli 10, 2007

1-18-08

Oj vad jag är lättköpt! Detta verkar mycket mycket intressant.

lördag, juli 07, 2007

Stampa med Leroy!

Hahaha, underbar gammal klassiker, säkert 5 år sedan jag såg den sist!

fredag, juli 06, 2007

Detta är fortfarande lika kul dock...

FAN FAN FAN!

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Svennis har skrivit på för Manchester City...

Vi kan nu läsa att Sven-Göran Eriksson har skrivit på som tränare för Manchester City och får en helt sanslös lön. Att lönen kommer ifrån pengar som Thailands förre premiärminister Thaksin Shinawatra är ingen hemlighet men jag tycker det skrivs väldigt lite om hur Shinawatra kommit att bli så rik. Det har nämnts i förbifarten i tv-inslag och nämnts lite grann i marginalen men med tanke på hur illa omtyckt han är i sitt hemland och att han är efterlyst där så undrar man hur i helvete en sån här affär ens kan få gå igenom. Hur kan en brottsling från ett land som med hjälp av korrumption och andra skumraskmetoder skaffat sig själv en enorm förmögenhet bara få använda den helt fritt? Är det för att Thailand inte respekteras som ett riktigt land? Att man skinnar och utnyttjar befolkningen är ju inget vi ser ner på när det gäller länder som inte har den makt vi västlänningar har. Tanken om smutsiga pengar verkar inte finnas längre, pengar är pengar och så länge man inte åkt fast har man gjort rätt. Jag tycker det är så sjukt jävla vidrigt hur man låter sånt här hända utan att bry sig.