tisdag, maj 26, 2009

Så nu passar det...

Efter Piratpartiets framgångar i opinionen vill de etablerade partierna nu framstå som internetvänliga integritetskämpar.

Jasså, nu låter det så ja. Efter att ni genomfört alla jävla lagar som går emot det. Jävla idioter. Skit på er och dra åt helvete.

2 kommentarer:

Jonas sa...

Miljöpartiet har tagit aktiv och konsekvent ställning för rätten till integritet i många år, långt innan frågorna kom på modet i samband med fildelnings- och FRA-debatterna.

Se t ex SvD:s genomgång på http://www.svd.se/ego/_s185/http://www.svd.se/nyheter/politik/euvalet2009/artikel_2950591.svd och en jämförelse med PP på http://mariaferm.blogspot.com/2009/05/piratpartiet-vs-miljopartiet.html

Men MP jobbar med andra frågor också; klimatet är en global fråga där EU-parlamentet har avgörande makt! Vem kan med gott samvete rösta på PP, som helt saknar politik mot klimatförändringarna?

Men, för all del. Om du är en besviken integritetsförkämpe och samtidigt nyliberal klimatvetenskapsförnekare, lägg din proteströst på PP. Är integritet och demokrati lika viktiga för dig som planetens framtid så är MP ett självklart val!

Mattias S sa...

Ja, bland annat därför får ni ofta min röst i riksdagsval och annat.
Men ni gör också många saker jag tycker är dåligt eller låter bli att göra saker som jag tycker ni borde göra.
Och att du kallar mig för nyliberal klimatvetenskapsförnekare för att jag inte håller med er i vissa frågor och tycker ett visst område är viktigare just nu gör ju knappast att jag finner varken dig eller er som parti särskilt sympatiska.