fredag, juni 01, 2007

Ett biologiskt faktum att homoäktenskap är fel...

Vilka jävla tomtar. Jag orkar inte ens gå in på vilken konservativt jävla efterbliven syn dom har på homorelationer men en sak som är så uppenbart korkad är ju att dom pratar om äktenskap som något biologiskt. Äktenskap är en ren social och kulturell konstruktion och har INGET med biologi att göra. Ett äktenskap kan därför inte vara rätt eller fel ur ett biologiskt perspektiv. Det är som att prata om hur färger låter, sakerna hör helt enkelt inte ihop. Vilka jävla idioter.
Vi anser att förslaget strider mot det biologiska faktum att
äktenskapet i grunden är en institution som syftar till reproduktion.
Nu är jag ingen expert på biologi och så här men så vitt jag vet har själva äktenskapet mycket lite med själva reproduktionen att göra...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Dessutom är flera av undertecknarna företrädare för den svenska fundo- kristendomen, Mikael Oscarsson är Livets ords kandidat i Riksdagen samt Yvonne Andersson, Pingtkyrkans.

Dom är naturligtvis invalda som Kristdemokrater men deras agenda styrs av deras församlingar.

Religion och politik ska inte få ingå äktenskap som i KD, det är en sak som är klar men att vi homos ska få det ser jag som självklart.

Rätten till homoäktenskap finns redan i flera Amerikanska delstater, Kanada, Sydafrika, Belgien, Nederländerna och Spanien för att nämna några.

Lika värde är lika rätt!

Mattias S sa...

Ja, det blir extra roligt när fundamentala kristna pratar om "biologi" och "vetenskap".
Eller ja, hade varit roligt om dom tossiga tomtarna inte haft så mycket makt och inflytande, nu blir det mest läskigt.

Anonym sa...

Visst är det underbart med olika åsikter, men jag håller med om det artikeln beskriver, och jag är ingen "gammal stofil" eller liknande!!
Äktenskapet är till för man OCH kvinna, och barn är en förmån, ingen rättighet!

Mattias S sa...

Nu handlade det om äktenskap ditt jävla stolpskott.

Sen har du iofs rätt, vuxna har inte rätt till barn men barn har rätt till föräldrar, även när föräldrarna råkar vara homosexuella.

Anonym sa...

men vänta Mattias: Signaturen "anonym" har ju rätt att ljuga och att få företräda sina förutfattade meningar och lögner...jag menar...signaturen Anonym är ju kristen så hans lögner måste verkligen beaktas mer än alla andra lögnares :-)