tisdag, augusti 30, 2011

V.35 - Hur lär man sig?

Jag fortsätter med Vecka 6 och den här veckan handlar det om hur man lär sig.

Det första jag tänker på är det här tänket med att man är bra eller dålig på sex. Ett tänk som jag tycker är så jävla korkat.
Olika personer tycker om olika saker och man kan aldrig vara bra på ett sätt som passar alla.
Så för att lära sig så behöver man helt enkelt öva ihop med dom personerna man har sex med.
Sen finns det ju många saker som uppskattas av dom flesta osv. Men för mig handlar väldigt mycket om att hitta ett samspel.
Jag har en liten anekdot kring just det här att att lära sig nya personer också.
Jag hade precis haft sex med en tjej, vi låg bredvid varandra och hon andades sådär efterorgasmiskt härligt och kändes allmänt nöjd och fin.
Jag låg och njöt av att vara nära den här underbara personen och det var inte första gången vi hade sex med varandra men det hade inte varit särskilt många gånger tidigare heller så det kändes fint, härligt och lite nytt.
Hennes andning började mer återgå till det normala och hon vänder sig mot mig och säger något i stil med:"Vi behöver verkligen öva på din teknik..."
Det var kanske inte det mest väntade eller precis vad jag ville höra men det kändes samtidigt väldigt ärligt och jag tyckte mest att det var roligt. Och jag hade dessutom ingenting emot att öva med henne, höhö.

Jag tänker tillbaka på hur jag lärt mig saker och försöker tänka tillbaka. Först tänker jag på hur jag fantiserade som ung och oerfaren, men jag fantiserade mest om närheten i sig och det var i princip inga specifika saker som förekom i dom fantasierna.
Sen börjar jag tänka på porr men när jag såg på porr så fokuserade jag mest på sexiga personer och förde över dom till min fantasi, var nästan aldrig porrknullandet i sig som jag fokuserade eller tänkte så mycket på.
Det har dock ändrats ganska mycket då jag senare började leta upp porr där det gjordes saker som jag tycker om att göra. Oftast saker som jag aldrig ens fantiserat om innan jag upptäckte dom tillsammans med någon.
Så om det inte var porr och inte fantasier, vad var det då? Det var verkligen inte skolans sexualundervisning och jag pratade inte direkt med kompisar om sånna saker.
Så jag funderade ett tag på varifrån jag lärt mig ha sex innan jag hade sex och det tar emot att skriva om eftersom det känns lite pinsamt men det är nog framförallt från cybersex som jag lärt mig.
För många kanske det låter konstigt men för mig har det alltid varit interaktionen i sex som varit det jag verkligen gillar. Att interagerar med och ta del av någon annan.
Så när jag började ha sex med andra rent fysiskt så följde jag liksom samma grej. De personerna jag började ha sex med var såpass erfarna, kunde sig själva och var inte rädda för att visa eller hjälpa till själva så det var ju hur lätt som helst att bara följa med liksom.
När jag senare haft sex med andra som inte varit lika enkla så har det ändå varit enkelt att hitta vad och hur dom gillar olika saker genom att utgå ifrån hur jag gjort tidigare och sedan anpassa mig efter hur dom reagerar.
Vilket får mig att tänka på en annan rolig anekdot.
Jag umgås och pratar med en tjej varpå hon frågar mig:
"Vad gjorde du med mig igår?"
"Vad menar du?"
"Ja, när vi hade sex, vad gjorde du med mig?"
"Jag förstår inte riktigt vad du menar, jag gjorde många saker med dig."
"Ja, men du gjorde någon grej som var jätteskön."
"Eh, alltså, jag vet inte, som jag minns det gjorde jag många saker som du tyckte var jättesköna"
"Jo jo, men det var en grej som verkligen var superskön"
"Okej, hmm, jag vet faktiskt inte. Jag kan inte komma ihåg att det var någon grej som var så mycket skönare än någon annat. Vad minns du mer?"
"Men du var här *visar* eller nått och gjorde något."
"Jaha, nu tror jag att jag vet vad du menar. *beskriver*"
"Okej, är det verkligen så jävla skönt?"
"Tydligen..."

Det säger också en del om hur man lär sig, man har sex med personer som får en att upptäcka nya saker.
Men det finns många poänger i att lära sig teori, biologi och sånt innan man börjar ha sex med andra. Om man vet hur saker och ting fungerar så är det lättare att undvika att göra helt fel iaf.
2 kommentarer:

Tanja Suhinina sa...

Apropå c6. Jag lärde mig mycket av bögporrfanfics. Det var stor kulturchock för mig att sen inse att som tjej kan man av kulturen lära sig att avsugningar är bläää.

Mattias S sa...

Just det att avsugningar väldigt sällan skildras som någonting som kan vara trevligt att göra för sakens egen skull, inte bara för att ge njutning, är någonting jag försöker ändra på. :)