torsdag, april 23, 2009

Det blir fan bara värre och värre...

Jag och många med mig har kritiserat hela Piratebay-rättegången för att vara en rent politisk rättegång där man inte utgår ifrån dom lagar vi har utan helt enkelt vilken politisk åsikt vi har.
Nu när det visar sig att "domaren Tomas Norström är medlem på fritiden i Svenska föreningen för upphovsrätten, SFU. Där är även Henrik Pontén från Antipiratbyrån medlem, samt Peter Danowsky och Monique Wadsted som företräder rättighetsinnehavarna i Pirate Bay-rättegången. Tomas Norström sitter även i styrelsen för Svenska föreningen för industriellt rättsskydd, SFIR. En förening som jobbar med frågor om patent och mönsterskydd, samt verkat för en starkare upphovsrätt." så blir det inte bara politiskt utan rent personligt. "Domaren har också ett extrajobb i Stiftelsen.se där en av kollegorna är Monique Wadsted, advokat för film- och skivbolagen." skriver Aftonbladet vidare.

2 kommentarer:

dakka sa...

När jag läste det i morse så blev jag helt mållös. Jag vet ärligt talat inte var jag ska börja när det gäller att kritisera hela spektaklet.

Mattias S sa...

Det känns lite som Bush strategi.
Fail so much your opponents are to baffled to argue coherently.