måndag, januari 25, 2010

Alexandra vill inte försörja sig själv

Läser en debattartikel i Aftonbladet av två moderater, Helena Rivière, ledamot i socialförsäkringsutskottet, och Gunnar Axén, ordförande i socialförsäkringsutskottet.
Jag kan inte komma på något konstruktivt att säga om deras vidriga människoförakt, jag nöjer mig med att parafrasera Anders, ena halvan av Succéduon Anders & Måns, "eller så kan ni gå och tänka på att självdö."

UPDATE: Jag kan inte riktigt låta det vara där.
Särskild hänsyn tas till de allvarligt sjuka. Och det är moraliskt rätt att hjälpa människor till arbete om de har arbetsförmåga. Det tror vi till och med Alexandra kommer att hålla med om en vacker dag.
Era vidriga jävla as. Jag hatar er. Mitt hat brinner så starkt för er att det gör ont. Tror ni på allvar att ni "hjälper människor till arbete"? Är ni så korkade så borde ni omyndigförklaras och absolut inte ha någon politisk makt. Men så korkade tror jag inte att ni är, det är en unken föraktfull människosyn ni har. Om man inte blir hjälpt av krav så förtjänar man inte hjälp. Brinn i helvetet era vidriga kräk.

2 kommentarer:

Anonym sa...

kan bara hålla med dig!
Dom gräver sin egen grav.

Fibrotjej sa...

En bokförläggare och en PR-konsult har med den artikeln bestämt att Alexandra, och alla andra sk "simulanter" (dvs sjuka, på rikssvenska) bara är lata as...
Så skönt att läsa ditt arga inlägg!
Ha det bra!