lördag, mars 13, 2010

Malin Wollin är en jävla idiot...

Jag är så jävla trött på Malin Wollin och hennes värdelösa jävla skittexter, hennes bajsnödiga trångsynta jävla skitperspektiv och hennes som kass jävla skitperson.
Snälla rara sockertoppsvänstern med vispad grädde uppå; visst kan vi väl bli jämställda och samtidigt hylla könen och våra underbara olikheter?
Heja kvinnor och män, inget sabla Hen.
Men om man inte känner sig hemma med det? Det är ingen som vill ta ifrån dig rätten att vara glad för att du har fitta och gillar rosa. Det är ingen som vill ta ifrån dig rätten att tycka om könsroller och tydliga skillnader och vad fan det nu är du gillar. Men det finns många som inte vill det, det finns många som inte vill bli hyllade som rosaälskande fittbärare och jag förstår inte varför du inte kan respektera deras viljor utan bli en obstinat jävla idiot bara för att du känner dig lite hotad i din trångsynta könsnormativa värld.
Skit på dig och dra åt helvete, respekt inför olika perspektiv och förhållningssätt till kön som är det Vänstern vill öppna för är ingen extrem åsikt. Eller, det borde inte vara det. När idioter som du tycker det blir jag obstinat.
Fy fan.

Inga kommentarer: