fredag, april 29, 2011

Bloggtorka och analsex...

Jag känner mig så jävla oinspirerad och det är så frustrerande då jag har massa bra idéer och grejer som jag vill göra.
Men det blir bara skit när jag försöker skriva utan inspiration men jag får försöka pusha mig själv att skriva ändå, det kanske sätter igång lite inspiration.

Så jag tänkte spinna vidare lite på Tanjas senaste bloggpost om analsex, för analsex är alltid så lätt att skriva om.
Det första är vad "analsex" betyder, Tanja som är både duktig och intelligent definierar vad det är hon faktiskt menar när hon säger "analsex", vilket i det fallet var "kvinnas anus penetreras av mannens penis". Och det är vad jag tror de flesta tänker på när de hör analsex. Men det finns andra detaljer som jag tror de flesta associerar med analsex. Först och främst att den penis-anala penetrationen sker i en juckande in och ut rörelse men också att det finns en del av "hårt" sex inblandat.
Om man har analsex så har man automatiskt lite "hårt" sex. Exakt vad hårt sex i detta sammanhanget innebär är svårt för mig att definiera då jag själv inte delar den uppfattningen men det är en uppfattning jag stött på relativt många gånger.
Jag antar att det är lite sådär porrbrutalt med hårda juckningar och tydliga men ytliga dominansinslag.
Det är också detta som gör just analsex så intressant och väldigt illustrativt att skriva om och diskutera då så mycket i en persons sexualsyn kommer fram.
Jag upplever att det finns en uppfattning av att man kan inte älska med penis i analen utan att ha sex älskvärt går bara vaginalt.

Att analsex per definition är någonting fult, smutsigt, opersonligt och icke-känsloinblandat sex.
Att ett hål ett par cm ifrån ett annat hål kan ha så många andra kulturella saker kopplade till sig är intressant.

Inga kommentarer: