torsdag, september 04, 2008

Relationstest

Satt och väntade på bussen, som jag nu missade, och slösurfade, kom in på be2 vilket bara namnet kanske inte känns direkt som min grej men dom hade iaf ett personlighetstest man fick göra när man skrev upp sig och personlighetstest kan jag sällan motstå.

Din personlighetsprofil
Med hjälp av sju diagram presenterar vi din personlighet i förhållande till de aspekter som är särskilt viktiga för en lycklig relation.


Rationell - Emotionell
Rationella människor tenderar att basera sina beslut på fakta, de är ofta lugna samt analyserar och argumenterar logiskt.
För emotionella människor spelar känslor en stor roll - "ett beslut måste kännas rätt". De har en förmåga att känna stor empati för människor i deras omgivning.

Din personliga profil: emotionell person

Du följer ofta din instinkt när du fattar beslut. Känslor spelar en större roll för dig än rationella överläggningar.

Tradition - Förnyelse
Personer som är innovativa gillar förändringar och variation. Personer med traditionella värderingar strävar däremot efter stabilitet och är skeptiskt inställda till förändringar.

Din personliga profil: måttlig, men du tenderar att vara innovativ
Ditt behov av förändring och äventyr är större än hos de flesta människor. Ibland uppskattar du dock även okomplicerade vardagsrutiner.

Inåtvänd - Utåtriktad
Utåtriktade människor riktar sin energi utåt mot omgivningen. Inåtvända människor riktar sin energi inåt genom att tänka och fundera mycket.

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att vara inåtvänd
Du tillbringar gärna tid med att vara för dig själv och fundera på saker och ting. Du är bra på att iaktta. När du umgås med andra kan du vara alltifrån pratsam och sällskaplig till tillbakadragen och blyg beroende på hur väl du känner de andra personerna.

Egensinnig - Anpassningsbar
En person är anpassningsbar om han eller hon kan ändra sitt beteende efter de människor som befinner sig i omgivningen. Om en människa är mycket anpassningsbar har hon stor medkänsla och vill att andra ska trivas. En egensinnig person är däremot inte rädd för konflikter och följer sin inre röst.

Din personliga profil: mycket anpassningsbar
Vad andra tycker och tänker är viktigt för dig. Du är bra på att lyssna och är mycket ödmjuk. Du är beredd att anpassa dig för att inte såra någon annans känslor.

Distans - Närhet
Behovet av närhet hänger samman med hur mycket en person påverkas känslomässigt av sin omgivning. Personer med stort behov av närhet påverkas mer av sin omgivning än distanserade personer.

Din personliga profil: måttlig, men du tenderar att längta efter närhet
Du reagerar ofta mycket starkt i emotionella situationer, men hanskas trots det mycket bra med stress. Det händer att du bliv överväldigad av dina egna känslor.

Iaktta - Känna
Personer som gärna iakttar, ser fakta och detaljer i sin omgivning på ett realistiskt sätt. En person som känner mer än den iakttar, litar däremot mer på sin intuition samt ser samband och möjligheter.

Din personliga profil: balanserad, men du tenderar att känna
Du spekulerar gärna och söker efter dolda sammanhang mellan information och verklighet. Att bara lita till ren fakta är för långtråkigt för dig.

Analysera - Integrera
Personer som gillar att analysera vill att omgivningen ska vara strukturerad och förutsägbar, då har de allt under kontroll. Deras beteende domineras av den vänstra logiskt strukturerande hjärnhalvan. Integrerande personer ser till helheten, är öppna inför nya utmaningar och föredrar en flexibel omgivning som erbjuder oväntade möjligheter. Deras beteende domineras av den kreativa högra hjärnhalvan.

Din personliga profil: Flexibel person
Du befinner dig hellre i en varierande och innovativ omgivning än i en strukturerad och stabil omgivning. Du passar bäst ihop med en person som inte uppskattar traditionella värderingar och som är öppen inför förändringar. För att ni ska uppnå ett lyckligt förhållande är det mycket viktigt att ni liknar varandra inom detta område.

Tja, det stämmer väll ganska bra antar jag.
Mer analys än så hinner jag inte för nu ska jag gå till nästa buss istället...

Inga kommentarer: